tiistai 14. kesäkuuta 2011

Latter Day

Hei, mitä kuuluu? Minulle vähän sitä sun tätä. Kesäloma alkoi muutama päivä sitten. Nyt tietenkin ilma on juuri sellainen normaalin epäkuuma ja muutenkin sopimaton. Hellettä toki tuli otettua vastaan ja juhlistettua asiaankuuluvin menoin, silloin kun se vielä oli ajankohtaista. Nyt on menossa kolmas päivä ilman pisaraakaan alkoholia ja se varmasti tekee erittäin hyvää. Tosin tässä jostain kulman takaa tulleesta, minut yllättäneestä yksinäisyyden tunteessa mieleni tekisi mennä johonkin baariin, jotta kuulisin ihmisten puhetta. Edellisen kerran olen puhunut jonkun muun kuin kaupan ihmisen kanssa sunnuntaina, viettäessäni erittäin miellyttävät tunnit Uhman kanssa Tervasaaressa päivää paistatellen.

Hain tänään kaksipyöräiseni huollosta ja pelkäsin summaa jo etukäteen. Suhteellisen huojentuneena maksoin 35€:n laskun ja karautin sen kunniaksi tankillisella bensaa pitkin poikin Etelä-Suomea, vältellen sadepilviä. Harkitsen erittäin vakaasti matkaamista hyvin pian isäni mökille, jotta pääsisin nauttimaan puulämmitteisestä saunasta, Saimaasta, laiturilla makailusta ja joutilaisuudesta. Tosin siellä jos jossain sitä vasta sitten varmaankin tuntee itsensä yksinäiseksi.

Neidon kanssa hommatkin menivät mitä ilmeisimmin puihin aika tehokkaasti. En voinut varmaksi sanoa vielä seuraavana päivänä, kun olin aika reilusti alkoholin vaikutuksen alla siinä vaiheessa yötä. Tämä siis tapahtui lauantaina. Eilen sitten varmistui asian todellinen laita. Jos ei heilaa helluntaina, ei vissiin ainakaan stressiä koko kesänä. Hoh hoh, kiinnostavaa luettavaa, eikö totta?

Koska tästä on tulossa taas tällainen nillitysteksti, lopetan sen osion ja tähän loppuun lämmitänkin vanhan kunnon top-3 -listauksen. Minun listani tänään menee näin:

1)Moottoripyöräily (rahan- ja ajanvietteet)
2)Ghost Brigade (korvakarkit)
3)Porkkalanniemi (uudet paikat)

Miten sinun listasi menee?

(Otsikko tällä hetkellä soivaa Callistoa)

1 kommentti:

  1. porkkalanniemi se on minunkin top3:ssa ollut niin kauan ku jaksan muistaa. harvemmin vaan tulee päästyä sinne, kun en omista autoa tai muutakaan välinettä, jolla pääsis suht nopiaan.

    VastaaPoista