tiistai 21. huhtikuuta 2009

Lusikka, Photoshop ja steariini.

Haluaisin kaivaa ruosteisella lusikalla silmäni pois kuopistaan, onpas mukavaa kun on kevät tullut tähän Jumalan hylkäämään pääkaupunkiin. Lähiaikoina ei ole tapahtunut yhtään mitään erikoista. Töitä on tehty, koulua on käyty ja välillä maistettu jopa alkoholia.

Ai niin, aloitin myös siivoamisen (torstaina) ja ajattelin viedä sitä eteenpäin (tänään tiistaina) ja kuka tietää, jos vaikka sen saatan jonain päivänä loppuun. Vain saadakseni taas aloittaa alusta. Kovin on lohduton tulevaisuuskuva. Tulisi jo velvollisuuksista vapauttava kuolema.

Viime perjantaina näin pitkästä aikaa ystävääni Saria (nimi epämuutettu) ja hauskaa oli. Kertasimme nopeasti muutaman (käytännössä 10–12) viime vuoden tapahtumia ja ihmettelimme maailmaa. Joimme alkoholia samalla ja nauroimme. Lopulta tuli aika Sarin lähteä kotiin ja minun luovuttaa eli mennä nukkumaan. Onneksi näin tein. Lauantain luento Photoshopin maailmasta oli hyvinkin asiatäytteinen ja vauhdikas. Aluksi pysyin kärryillä ja sitten kyllästyin. En siis oppinut varmaan mitään. Mutta ei se haittaa, onhan noita ammattilaisia maailma täynnä.

Eilen tuli Faith No Moren liput myyntiin, vaatimattoman 11 vuoden odottamisen jälkeen. Valuin Tiketin eteen puoli yhdeksän, blokkasin suunnilleen puolet jonosta ja ehkä kolmea yli yhdeksän lompakossani matasi kaksi pilettiä. Aivan valtava mielihyvän tunne täytti rintani, kuin steariinia olisi kaadettu yöllisen hekuman aikÄH.

Oletko muuten huomannut kuinka lempi on omituinen asia? Ei, nyt ei tule lässytystä, urpo. Jaksa vielä matkassa mukana. Käsittelen aihetta yhden pienen huomion verran, sitten voidaan vaikka puhua tisseistä? Okei.

Niin siis, hyvin omituinen asia on tuo lempi. Se muuttaa ja muokkaa katsojansa silmiä. Otetaan esimerkkinä (en ole muuten tästä Pirpanan kanssa keskustellut joten mennään nyt ihan intuitiolla) vaikka Pirpana. Pirpanan miesmaku suosii kaljuja, militaristisia miehiä, varmaankin sellaisia Vin Dieselin (voiko muuten olla enää miehekkäämpää nimeä?) näköisiä ja kokoisia janttereita.

Mitä minä sitten teen tässä? Mielestäni aivan helvetin (anteeksi tanskan kieleni) hyvä kysymys myöskin. Tällainen keskioluella vatsansa rakentanut ja muuten pulkannarua muistuttava pitkätukkainen hippi. Se on omituista.

Tissit, maailman hienoin asia. Yhdessä ja erikseen. Liiveissä ja ilman. Rasvattuina ja epä.

No niin, nyt on aika mennä itkemään vähäisen ja sitten kuurata asuntoa. Aion myöskin kirjoittaa lapun jonka jätän eteisen lattialle huomenna.

7 kommenttia:

 1. Mut pitkät hiukset on kaljun jälkeen n3xt best (oon joskus nuoruusvuosinani itse pitänyt kanssa genren miehistä) eikä se nyt oo niin justiinsa näyttääkö leveältä hartioiden vai vatsan takia :D Myöskin sulla on maiharit ja reisitaskuhousut, ahaa, juurikin näin!

  Olin jo sanomassa että vaihda pukuun, mutta olisit siinä jotenkin niin lurjuksen ja twistedin olonen että toimis kanssa. (Olin myöskin sanomassa, että vaatteet ei käytä sua, vaan sä käytät vaatteita, mut luettuani lauseen uudestaan se ei vaikuttanutkaan enää niin radikaalin hyvältä...)

  VastaaPoista
 2. Itse asiassa, mun suuri haave on saada teetettyä liituraitapuku. Näyttäisin törkeän hyvältä siinä. Vaan niinpä jokainen jolla on istuva puku.

  Mut mieti: liituraita, skedekengät, musta kävelykeppi jossa hopeinen pääkallonuppi, hiukset letitetty tai vaihtoehtoisesti täysin auki. Menis läpi.

  VastaaPoista
 3. tässä oli ihan sikahauskoja kohtia. erityisesti pidin lopun itkemisesta ja siitä ruosteisesta lusikasta.

  miksi ostit kaksi lippua? tähän ei voinut kuin tarttua.
  keskittymiskykyni meni vin dieseliin ja liituraitapukuun.

  VastaaPoista
 4. Tissit ilman liivejä öljyttyinä on kyllä jo parhautta!

  -Hoo

  VastaaPoista
 5. eikö olekin ankeaa, miten aikuisuus koostuu oikeastaan yksinomaan toistosta? sitä ei kannata oikein edes alkaa ajatella, ettei tule kamalan paha mieli.

  mitä herra dieselin nimeen tulee, yhdyn. nam.

  VastaaPoista
 6. Kaljut tai pitkät hiukset - sama asia. Molemmat saa pikkuhousut tykyttämään. Monet kaljut on pakotettu siihen ainoaan rajumman näköiseen luukkiin, mitkä geenit on suoneet ellei halua näyttää Spedeltä (R.I.P.). Sulla sen sijaan on valinta, millainen reuhka siellä heiluu. :D

  VastaaPoista
 7. Olipas kiltisti sanottu, parahin Liatia. Totuus on kyllä kumminkin se, että hiusraja pakenee vuosien karttuessa plakkariin. Vaihtoehdoksi jää silloin ainoastaan ns. skullet.

  Ja juurikin Devin Townsendin malliin:

  http://www.spirit-of-metal.com/membre_groupe/photo/Devin_Townsend-12824.jpg

  VastaaPoista