maanantai 19. joulukuuta 2011

City Of Cold

Hei vain. Terveisiä täältä joululomalta, joka tänä vuonna on huomattavan erilainen kuin aiemmin. Esim. viime vuonna olin lomalla pari viikkoa (tai ainakin näin olen kehuskellut tuolla facebookissa) ja tällä kertaa loma menee näin:

Olin kymmenen päivää putkeen duunissa ja nyt eilisen (sunnuntai) ja tämän päivän (maanantai) lomalla. Huomenna duuniin tarkistamaan parit asiat ja sen jälkeen ruhtinaalliset viisi päivää vapaata. Sitten töitä yksi päivä, kaksi vapaata, yksi töitä ja sitten vissiin pari vapaata. En tiedä sen pitemmälle ja mitäpä se oikeastaan mulle kuuluisikaan, kun ei juuri nyt kiinnosta. Tällä hetkellä kiinnostaa lähinnä se, että tuleekohan siskontytön joululahja ajoissa perille, vai pitääkö paketoida pelkästään tyhjä laatikko.

Eilen olin vähän krapulassa pikkujoulujen jäljiltä (olin muuten ihan siivosti siellä ja taas oli kauluspaita ja ilmaista viinaa. Tällä kertaa en tosin hukannut omaisuutta, enkä krapulassa laattaillut valtoimenaan makaronilaatikkoa nenästä, toisin kuin viimeksi.) ja söin taas makaronilaatikkoa ja surfailin netissä. Erehdyin katsomaan videoita joissa ajellaan moottoripyörällä alpeilla. Tuli melkoisen vahva halu lähteä oman pyörän luo ja edes laittaa se käyntiin vähäksi aikaa.

Tänään en ollut krapulassa, söin makaronilaatikkoa ja surfailin netissä. Sen lisäksi että ajatus uudesta tatuoinnista ja lävistyksistä kuumottaa aivan hulluna, haluan näköjään myös New Yorkiin ja Torontoon. Pankista joku soitteli vähän aikaa sitten ”keskustelemaan tulevaisuudesta” ja tänään varasin sitten tällaisen keskusteluajan. En kyllä pidä itseäni minään meediona tahi vastaavana, mutta yritän auttaa virkailijaa parhaani mukaan.

Huomenna menen työpäivän päätteeksi ostamaan joulupapereita, laitan glögit kuumenemaan ja paketoin kännissä. Saapahan sitten edes itse nauraa aattona, kun katselee niitä paketteja, jotka nopealla vilkaisulla näyttävät todennäköisimmin sille, kuin laumalle sormettomia apinoita olisi annettu erilaisia kemiallisia huumausaineita, tapettia, liisteriä ja palloja joihin aineksia soveltaa.

Jouluisin terveisin täältä Punavuoresta,

Miero Laine

(Otsikko Raised Fistiä)

3 kommenttia:

  1. Riippuu tietysti siskontytön iästä, mutta itse ainakin huomasin sukulaislasten synttäreillä (1 v.) että ne laatikot oli just parhaita lahjoja.

    VastaaPoista
  2. Heh, kyllä tuolla tytöllä on jo ikää 12 vuotta, joten ehkä pelkkä tyhjä laatikko olisi aika turhauttava lahja. Vasta eilen sain ilmoituksen lähetyksen lähtemisestä briteistä, joten tokkopa tulee ajoissa perille.

    VastaaPoista
  3. mua nauratti kovasti tuo, että menisit sinne oikeasti avaamaan keskustelun ettet kyllä nää tulevaisuuteen, mut voidaan me jutella.

    VastaaPoista