keskiviikko 26. elokuuta 2009

Observation Slave

Mitä jengi? Häh? Taas on kevyttä taukoa ollut merkintöjen välissä, mutta no biggies, se on uusi musta ja fleece. Taukoilu siis. Miero vetää ihan muodin huipulla ja aallonharjalla. Juuresharjalla.

Kakskyt kiloa kävijöitä on näköjään mennyt rikki, kiitos klikkailusta. Sikäli jos siinä nyt on edes mitään varsinaista kiittämistä, per se.

Koulu on alkanut taas, kesäloma loppunut ja touhuprosentti on huipussaan. Tälle viikolle, ihan vain esimerkinomaisesti, työtunteja kertyy yhteensä 72, mutta eipä tuo haittaa. Näkyyhän se sitten vissiin palkassa.

Alun perin piti kirjoittaa merkintä, jossa luotaisin villein sanakääntein ja tuokiokuvauksin läpi muutaman viime viikon. Nyt tilanne näyttää vahvasti toisenlaiselle. En jaksa muistella, eikä varmaankaan kerrottavaakaan liene kertynyt sen kummemmin. Perusmenoa eli kolmen d:n järjestelmällä Duunia, Datailua, Dokausta.

Tekisi mieli toimia Kesiksen esimerkin mukaan ja varata aika leimapenkkiin, rahavarainnot ovat vain mystisesti, myskisesti ja kystaisesti kadonneet jonnekin (tähän kohtaan leikkaus sarjakuvasankariin joka pui nyrkkiään ylös taivalle ja huutaa ”DAMN YOU, BARS!”) ja piakkoin on oravannahat muutenkin kovin tiukoilla. Siitä sitten joskus toiste lisää.

Ja aivan hetken mielijohteesta otetaan tähän loppuun päivän top-4 (tee toki omasi!) ja mennään jokainen sen jälkeen oikeisiin hommiin:

1. Moccamaster (uskolliset kumppanit)
2. Soilwork (audiovirta)
3. Musta (sielun väritys)
4. Kaksihaaraisten metsästys (hypnoottiset ajanvietteet)


(otsikko Soilworkia)

5 kommenttia:

 1. kaksihaaraisten metsästys on muuten nimenomaan hypnoottista! panostin lukiossa siihen ihan saatanan paljon tunneilla. ja meikkaamiseenkin.

  jotta sua harmittaisi vielä enemmän, niin mullahan on ajat kahdelle uudelle leimalle varattuna. rairai! nyt jännittää jos en saakaan palkankorotusta.

  VastaaPoista
 2. Voisit kyllä hiukan tiukentaa tahtia niin mullakin olisi enemmän viihdettä täällä päässä maailmaa. Mulla on tilitettävää taskussa muttei niin toimivaa nettiä että julkijulistus olisi vielä mahdollista......
  Kuvittaminen olisi mitä parasta ajankulua mutta rahattomana ei paljoa juhlita ei.

  VastaaPoista
 3. juuresharjalle repesin vähän ääneen :D
  mitä leiman rahoitukseen tulee, kiitän omaa kaukonäköisyyttäni ja säästäväisyyttäni, joka ilmenee veronpalautusten muodossa. muutenhan en osaa kuin törsätä ja hummata ja elää kepeitä kenkiäni ympäriinsä hukkaillen.

  VastaaPoista
 4. Pitkästä aikaa Blogistaniassa. :)
  Mulla nyt noi bloggailut vaihtelee, joten jospa sitä kirjottais välillä ihan omaa asiaa omana itsenään. Ei sillä että paskapuhetta ois tullu viimeksi Ennen Nukkumaanmenoa ;)

  Mutta, käyhän vierailulla. <3
  tv. Tiedät kyllä kuka, jos muistat. ^^

  VastaaPoista
 5. Kyllähän mä muistan. :) I see, Cee.

  Tulen käymään vierailulla, kunhan tässä järjettömässä pyörityksessä olisi aikaa internetaamiselle.

  VastaaPoista