keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Chinese Arithmetic

Onpas aikaa kulunut edellisestä oikeasta merkinnästä. On sen jälkeen varmaan jotain tapahtunutkin, en oikein muista, enkä oikeastaan edes välitä paskaakaan. Kotimaassa on matkailtu, töissä on idlattu, kaljalla on maksaa valeltu, ja muutoinkin on sateessa humputeltu.

Juhannus oli hyvä (paitsi sään puolesta tietty) ja betonilattian kipuilut ovat jo katoamassa. Seuraavana päivänä matkattiin Pirpanan kanssa kotiinsa voidaksemme mestaroida asioita oikein kunnolla. Pyhä ja vankka päätöksemme grillata Suomen suvessa (suuttuukohan muuten Suvi Suomi tuosta?) oli surkuhupaisaa katsottavaa sivullisille, jos heitä oli.

Loihdittuani pallogrilliin (luonnollisesti) vähintäänkin täydellisen hiilloksen, oli aika tirauttaa makkaroita ritilälle paistumaan. Isä Taivainen päätti sääherran ominaisuudessa pitää omaa kivaa ja antoi kastellulle maalle lisää kosteutta parituntisen tanakan sateen muodossa.

Grillaaminen onnistuikin sitten seuraavana päivänä ja ihminenkin kärysi. Kesä tuli (kasvoille) ja ei lähde pois. Ulkoilma houkuttelee jopa tällaista sisätiloissa vakaasti viihtyvääkin ja tuloksena on… erinäisiä asioita.

Olen nyt kahtena päivänä lähtenyt kotoa ulos nauttimaan auringonpaisteesta. Toissapäivänä tulin kotiin tanakassa humalassa ja palellen, eilen tulin kotiin kevyemmässä humalassa ja paria cd-levyä rikkaampana. Tänään tulen kotiin myös. Kunnosta en sano mitään, mutta YHDENTOISTA vuoden odottamisen jälkeen näen FAITH NO MOREn vihdoinkin livenä.

Ei haittaa, vaikka pitää siivota kotona heti kun olen tämän merkinnän taputellut loppuun. Ei haittaa vaikka pitäisi montakin asiaa. Illan (mahdollinen) settilista pyörii Spotifyssa ja.. ei pysty edes sanoin kuvailemaan tätä tunnetta. No kumminkin, huomenna on sitten töitä (käyn siellä kyllä tänäänkin mutta ajattelin kuitata vartin läsnäololla koko illan palkan) ja sitten perjantaista sunnuntaihin Tuskaillaan. Tule toki moikkaamaan sinne, mulla on varmaankin musta t-paita.

2 kommenttia:

  1. Musta tuntuu että sä siivoat ihan kauheasti :S Itsehän en enää muista mitä moinen edes tarkoittaa. Mahtavaa keikkaa, suosittelisin tanakoitumaan vasta itse musisoinnin jälkeen että siitä muistaisikin jotain!

    VastaaPoista
  2. Mun on pakko siivota, vuokraisäntä tulee tänään käymään arkkitehdin kanssa täällä ja en ole itse paikalla ollenkaan. :S

    VastaaPoista